Wijzigingen Streetdance

De laatste week van het seizoen breekt bijna aan, dus een mooi moment om onze leden tijdig te informeren over enkele wijzigingen in het nieuwe seizoen. De volgende wijzigingen zijn van kracht vanaf de start na de zomervakantie:

  • Wijziging in lestijden
  • Wijziging in de leiding

Wijzigingen bij de leiding

Helaas gaan Raisa, Martin en Jerome ons verlaten. We willen hun namens het bestuur hartelijk bedanken voor alles wat ze gedaan hebben voor onze leden.

De leiding aankomend seizoen zal bestaan uit Sahray Hendriks en Melissa Bos. Deze 2 dames zullen de lessen voor streetdance verzorgen. Heel veel succes toegewenst en veel dansplezier.

Melissa en Sahray en de coördinator streetdance hebben de nieuwe groepsindeling gemaakt en hopen op een sportief en gezellig nieuw dansseizoen! Elk jaar is het weer puzzelen qua indeling en lestijden. Overleg tussen de disciplines en met de Gemeente Emmen is noodzakelijk om tot een indeling te komen. De streetdance lessen worden altijd in de gymzaal aan de Jachthoorn gegeven. De groepen zijn als volgt ingedeeld. Zie https://www.dololympia.nl/algemeen/lesrooster-2019-2020/

Tot zover de Streetdance update en hopelijk zien we jullie allemaal weer terug na de zomervakantie.

Namens de Streetdance Leiding en Coordinatoren van D.O.C. een fijne zomervakantie toegewenst.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.